Retur

Få de rigtige biltændingstrin

Få de rigtige biltændingstrin

 

Automatisk CNC nøgle skæremaskine

De fleste af os vil være en af ​​nøglerne til bilen, når chaufføren forlader skruen til sidst, mens ældre chauffør tænker som en tranche af en fil af skruen, og pr. fil stopper i et par sekunder efter tændingen, så mindre skader for bilen.

 

1

Bilnøglehul er generelt opdelt i fire båse, henholdsvis "lås", "ACC", "på", "start". tænding, når behovet for gradvis drift, eliminere fra "låsen" båse båse skruet på "start", fordi øjeblikkelig strøm vil gøre bilbatteriet, der har lidt stødbelastninger, hvilket forårsager køretøjets elektriske systemer eller elektroniske konfigurere "punch" dårlig .

 

2

 

Så under en operations proces bør niveau niveau skruenøgle flytte, lad skiftes til at gå ind i køretøjets elektriske tilbehør tilstand, og dermed lindre akkumulatoren er tryk.

3

De fleste nybegyndere bilister er ikke bekendt med køretøjer, jeg ved ikke "køretøjer har indledt en" sindstilstand, i at indlede køretøjet, når en skrue i slutningen og ikke gøre noget. så lang tid tænding, alvorlig slitage af motoren, og endda føre til, at motoren direkte skrottes.

 

En nøgle til at starte de korrekte betjeningsmetoder

 

1, tryk let på "start", køretøjer tilsluttet strømforsyningen;

4

2, Tryk igen, instrumentbrættets lys lyser, på dette tidspunkt svarer til "on" fil, automatisk bilinspektion, som forberedelse til tændingen, den sidste til at starte bilen.

5

For at være sikker starter vi normalt, når bilnøgler overføres til den tredje tranche af "on"-filens opholdstid i et par sekunder, indtil køretøjet selv efter det er blevet lanceret.

6

 

 

 

 

 

 

ANyt spørgsmål og forespørgsel bedes du kontakte os frit

Kukai Electromechanical Co., Ltd

Ckontakt info:

Whjemmeside:www.kkkcut.com

WhatsApp: +86 185 0843 2719

Email : vip@kkkcut.com


Indlægstid: 30-jun-2021