Retur

Hvordan oppdatere beta-fastvare

Betaoppgraderingsinstruksjoner:

Forholdsregler:

1. Under oppgraderingsprosessen av maskinen, sørg for å holde Beta-maskinen slått på og ikke slå av, ellers vil det være fare for å skade maskinen.

2. Før du kobler til datamaskinen via datakabelen, må du slå på betaen og deretter koble den til!

3. Ikke lukk oppgraderingsprogrammet eller koble fra den oppgraderte datakabelen under oppgraderingsprosessen.

4. Oppgraderingen må klargjøre den blå USB-datakabelen som følger med Beta, en Windows-datamaskin, verktøyet er kompatibelt med win7, win8, win10, og oppgraderingsdatamaskinen må ha et nettverk.

Beta 升级1

 

Følgende er oppgraderingstrinnene:

1. Åpne mappen Verktøy for fastvareoppdatering (last ned fra lenkehttp://app.kkkcut.com/SPL-downloadEN.htmleller kopier zip-filen under), få 3 dokumenter som nedenfor, og installer den midterste driveren for upgade:PL2303_v110.exe

Passord: 888888

Beta 升级2

Beta 升级3

2. Dobbeltklikk på den for å installere den på den bærbare datamaskinen, etter at du har installert fullstendig, hvis den bærbare datamaskinen krever omstart, så vennligst start på nytt.

3. Deretter kobler du den blå USB-datakabelen som følger med betaen til maskinen og USB-porten på den bærbare datamaskinen (hvis det er en stasjonær datamaskin, er det bedre å koble til USB-porten på baksiden av datamaskinen). Vær oppmerksom på at før du kobler til datamaskinen, slå på Beta! ! !

Beta 升级4

Beta 升级5

 

4. På dette tidspunktet kan du åpne enhetsbehandling ved å klikke på denne PC-administrer-enhetsbehandling-porter for å sjekke enhetsporten, som vist i figuren nedenfor. I enhetsbehandlingen har porten: produktiv USB-til-seriell comm-port (COM?), som beviser at driveren har blitt installert og har vært For vellykket tilkobling, vær oppmerksom på at (COM?) Ulike datamaskinportnumre er annerledes, kan du huske dette portnummeret, eller ikke lukke enhetsbehandlingen.

Beta 升级6

5. Dobbeltklikk for å åpne oppgraderingsverktøyet, følg trinnene nedenfor, trinn 1, skriv inn maskinens serienummer + registreringskode, logg på. Trinn 2 er å velge portnummeret ditt, som er det i enhetsbehandlingen. Trinn 3 er å koble til porten og klikke på Koble til enhet. Klikk oppgrader online for trinn 4.

Deretter starter oppgraderingen. På dette tidspunktet må du sørge for at maskinen ikke kan slås av, datamaskinen ikke kan slås av og tilkoblingen ikke kan kobles fra. Vent til oppgraderingen er fullført.

6. Når oppgraderingen er fullført, må du koble fra USB-kabelen og kalibrere maskinen på nytt. På dette tidspunktet er oppgraderingen av maskinen fullført.

Beta 升级7

 

 

 

Støttekontakt:

Whatsapp/Skype:+86 13667324745

Email:support@kkkcut.com

(Hvis noe unormalt ved oppgradering, vennligst ta bilder eller videoer for å støtte)

 

 

 

 

 

Kukai Electromechanical Co., Ltd

2021.07.30

 


Innleggstid: 30. juli 2021