Návrat

Kroky na aktualizáciu SEC-E9 - Verzia pre tablet PC, pripojenie USB

Tento návod je len pre SEC-E9 Tablet verzie USB pripojenie, po inovácii bude softvér V13.0.1.8, databáza V15.09.

Prosím, uvedomte si, že existuje riziko, že systém obrazovky sa môže pri aktualizácii zlomiť, pretože má obmedzenú pamäť

Na upgrade E9 si pripravte rozhranie U disku 2.0 s pamäťou medzi 2G až 8G a pred stiahnutím aktualizačného balíka sa uistite, že ste v počítači vypli antivírusový softvér, inak môže byť aktualizačný balík poškodený antivírusovým softvérom.

 

Dôsledne dodržiavajte nižšie uvedené pokyny

Krok 1:Prihláste sa prosím do nášhočlenský systém. (pre prihlásenie zadajte svoju e-mailovú adresu a heslo). Na domovskej stránke uvidíte informácie o inovácii.

Číslo 13

Krok 2: Vypnite antivírusový softvér, vyberte siaktualizačný balík pomenovaný podľa sériového čísla vášho počítačaa stiahnuť na váš USB disk.

Číslo 14

Krok 3:Umiestnite kurzor myši na súbor aktualizácie, kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte si„rozbaliť do aktuálneho súboru“. Dostanete priečinok s názvom"Automatická aktualizácia"(Neupravujte názov súboru).Prosím muistite sa, že priečinok je v koreňovom adresári disku U. Týmto spôsobom je váš U disk pripravený na upgrade.

Číslo 15

 

Číslo 16

Krok 4:Zapnite E9, prejdite na domovskú stránku a počkajte 15 sekúnd.Uistite sa, že robíte správny postup: najprv zapnite počítač a potom zapnite počítač Tablet PC.

Číslo 17

Krok 5:Pripojte U disk s"Automatická aktualizácia"do jedného z obdĺžnikových USB konektorov za zariadením a počkajte 15 sekúnd.

Číslo 19

Krok 6:Systém budeautomatickyvstúpiť do procesu aktualizácie po vložení disku U, jednoducho musítekliknutím na tlačidlo „Aktualizovať teraz“ spustite aktualizáciu.

图片20

Číslo 21

Krok 7:Po dokončení aktualizácie systém automaticky vstúpi do operačného softvéruodpojte U disk.

图片22


Čas odoslania: 31. augusta 2017