Toe fo'i

Maua ni laasaga sa'o e tutu ai taavale

Maua ni laasaga sa'o e tutu ai taavale

 

Otometi CNC masini tipi ki

O le toatele oi tatou o le a avea ma se tasi o ki o le taavale pe a tuua e le avetaavale le sikulima i le faaiuga, ae o le avetaavale matua e mafaufau e pei o se vaega o se faila o le sikulima, ma o le faila e taofi mo ni nai sekone pe a uma le afi, o lea e itiiti ifo. faaleagaina mo le taavale.

 

1

O le pu ki o taavale e masani ona vaevaeina i fale e fa, i le faasologa "loka", "ACC", "i", "amata". fa'amumu pe a mana'omia le fa'agaioia o le fa'agaioiga, fa'ate'a ese mai le "loka" fa'amaufa'ailoga fa'ailoga fa'amau i luga o le "amata", ona o le mana vave o le a fa'atupuina ai le ma'a ta'avale ua mafatia i avega fa'ate'ia, ma mafua ai ona fa'aletonu le ta'avale eletise po'o le fa'aeletoroni configure le "tu'i" leaga. .

 

2

 

O lea la i le faagasologa o se taotoga e tatau ona fa'asolo le maualuga o le ki sikulima, ia feauaua'i e ulu atu i totonu o le ta'avale mea fa'aoga eletise, ma fa'aitiitia ai le mamafa o le accumulator.

3

O le tele o aveta'avale fou e le masani i ta'avale, ou te le iloa "taavale na amataina se" tulaga o le mafaufau, i le amataina o le taavale pe a oʻo i le faʻailoga i le faaiuga ae leai se mea e fai. o le umi o le afi mumu, leaga leaga o le afi, ma e oʻo lava i le afi na vavae saʻo.

 

O se ki e amata ai auala sao o le faagaoioiga

 

1, Faʻasalalau le "amata" mama, taʻavale e fesoʻotaʻi ma le eletise;

4

2, Toe fetaomi, moli dashboard moli, i le taimi nei e tutusa ma le "i luga o" faila, asiasiga otometi taavale, e sauniuni ai mo le mumu, le mea mulimuli e amata le taavale.

5

Ina ia saogalemu, e masani lava ona tatou amata pe a sii atu ki o le taavale i le vaega lona tolu o le "i" faila taimi e nofo ai mo ni nai sekone, seia oʻo i le taʻavale lava ia pe a uma ona faʻalauiloa.

6

 

 

 

 

 

 

Any fesili ma su'esu'ega fa'amolemole fa'afeso'ota'i ma matou saoloto

Kukai Electromechanical Co., Ltd

Cfa'amatalaga fa'amatalaga:

Wnofoaga:www.kkkcut.com

WhatsApp : +86 185 0843 2719

Email : vip@kkkcut.com


Taimi meli: Iuni-30-2021