Toe fo'i

Laasaga e faʻaleleia le SEC-E9 -Tablet PC Version, fesoʻotaʻiga USB

O lenei faʻatonuga e naʻo le SEC-E9 Tablet Version USB Connection, pe a uma le faʻaleleia, o le polokalama o le a V13.0.1.8, database o le a V15.09.

Pls fa'amolemole maitau o lo'o i ai le fa'alavelave e ono malepe le faiga o lau pe a fa'afouina ona o lona fa'agata fa'asao manatua

Fa'amolemole saunia se U disk 2.0 interface ma se manatua i le va o le 2G i le 8G mo le fa'aleleia o le E9, ma fa'amolemole ia mautinoa e tape le polokalame antivirus a lau komepiuta a'o le'i la'uina le afifi fa'aleleia, a leai, e ono fa'aleagaina le pusa fa'aleleia e antivirus software.

 

Fa'amolemole mulimuli lelei i fa'atonuga o lo'o i lalo

Laasaga 1:Fa'amolemole saini i la matoufaiga sui auai. (tuu i totonu lau tuatusi imeli ma le upu faataga e ulufale ai i totonu). E te va'aia fa'amatalaga fa'aleleia i le itulau autu.

图片13

Laasaga 2: Tape lau polokalame antivirus, filifilise afifi fa'aleleia ua faaigoa i le numera fa'asologa o lau lava masinima sii mai i lau USB disk.

图片14

Laasaga 3:Tu'u le fa'aupu o le isumu i luga o le faila fa'aleleia, kiliki le ki taumatau o le isumu ma filifili“talatala i le faila o iai nei”. O le ae mauaina se faila e igoa“AutoUpdate”(Faamolemole aua le toe suia le igoa faila).Faamolemole mfa'amautinoa o lo'o iai le faila i le lisi a'a o le U disk. I lenei auala, ua sauni lau U disk mo le faʻaleleia.

图片15

 

图片16

Laasaga 4:Ki lau E9 ma ulufale i le Itulau Aiga, ma faatali mo le 15 sekone.Fa'amolemole ia mautinoa e te faia le fa'atonuga sa'o: muamua ki le paoa i luga o le masini, ona ki lea o le eletise i luga o le papa PC.

图片17

Laasaga 5:Fa'apipi'i le U tisiki i“AutoUpdate”faila i totonu o se tasi o feso'ota'iga USB fa'afa'afa'apito i tua o le masini, ma fa'atali mo le 15 sekone.

图片19

Laasaga 6:Ole faiga ole aotometiulufale i le faagasologa o le faʻaleleia pe a uma ona tuʻuina le U disk, e tatau lavakiliki "Faʻaleleia Nei" ki e amata ai le faʻaleleia.

图片20

图片21

Laasaga 7:A maeʻa le faʻaleleia, o le a otometi lava ona ulufale le polokalama i le polokalama faʻaogaina, faʻamolemoletatala le U disk.

图片22


Taimi meli: Aukuso-31-2017